Spotify Wrapped 2022 Instagram'da Paylaşma

Wiki Article



Spotify Wrapped 2022 sonunda geldi ve en iyi sanatçılarınızı, en iyi parçalarınızı ve dinleme istatistiklerinizi sosyal medyada nasıl paylaşacağınızı ele aldık.

Kusursuz müzik zevkinizi dünyayla paylaşmak veya bu yıl hangi podcast'leri sevdiğinizi büyükannenize bildirmek isteyin, size nasıl yapılacağını anlatacağız.

Bu yılki kişiselleştirilmiş Spotify Wrapped sunumu, sanatçılar, şarkılar, albümler, türler ve podcast'ler dahil olmak üzere bu yıl en çok kimi ve ne dinlediğinizi gösterir.

2022'de kaç dakika ses dinlediğinizi ve dinleme kişiliğinizin nasıl olduğunu kendiniz öğrenebilirsiniz. İstatistiklerinizi güzel bir sunumda görüntülemek için Spotify mobil uygulamasını indirmiş olmanız gerekir. Ancak en iyi 100 şarkınızı takip eden Spotify Wrapped çalma listesini bilgisayarınızda görüntüleyebilirsiniz. Mobil uygulamayı indirdikten sonra Spotify Wrapped'inizi bulmanız zor olmamalı. Muhtemelen iOS ve Android kullanıcıları için ana sayfada bir Spotify Wrapped widget'ı olacak. Widget şöyle diyor: “2022 Wrapped'iniz hazır. Bu yıl en çok sevdiğiniz müzik ve podcast'lere göz atın.

SOSYAL MEDYADA NASIL PAYLAŞILIR?

Spotify Wrapped'deki görüntülerden birini paylaşmak istersen, neyse ki kolay. Tek yapman gereken Spotify Wrapped 2022'yi açmak ve paylaşmak istediğin görseli bulmak. Ardından ekranın alt kısmında bulunan "bu hikayeyi paylaş" yazan simgeye tıklayın. Hikayenin paylaşılan bir versiyonu, takipci hizmet ekranınızda Instagram, Twitter, TikTok, Snapchat, Whatsapp, iMessage ve daha fazlasıyla paylaşma seçeneğiyle birlikte görünecektir.

Bağlantıyı Spotify Wrapped'e kopyalama veya sadece görseli indirme seçeneğine de sahipsiniz. Her şey başarısız olursa, her zaman bir ekran görüntüsü alabilir ve görüntüyü Instagram hikayenize veya diğer sosyal medyaya ekleyebilirsiniz.

Ana sayfada da bulabileceğiniz "En İyi Şarkılar 2022" çalma listenizi paylaşmak için, çalma listesi adının altındaki üç noktayı bulun ve "paylaş"a tıklayın.

Report this wiki page